MEDICINSKI TEHNIČAR TUKAO PACIJENTE I KOLEGINICU: Haos u Bogatiću!

Foto: RayMediaGroup/pixabay.com
Oglas

Policija u Bogatiću je preksinoć, posle drame ispred Doma zdravlja u ovom mestu, uhapsila D.R. (45), medicinskog tehničara u hitnoj službi, zbog fizičkog napada na pacijente i koleginicu I.S. sa kojom je bio u smeni.

Više očevidaca koji su čekali na pregled navodi da je medicinski tehničar mahnito odjednom, ničim izazvan, nasrnuo na jednu pacijentkinju, a potom udario njenog supruga kada je pokušao da je zaštiti.

– Bio je razjaren, urlao je kako mu je dosta svega, spominjao neke vile i demone sa žutim očima i u žutim majicama, prizivao nekoga da dođe. Bilo je strašno, preplašila sam se – ispričala je pacijentkinja koja se zatekla u Domu zdravlja radi hitnog pregleda, prenose Novosti.rs i Telegraf.rs

Medicinska sestra I.S. je istrčala iz ordinacije napolje sa namerom da smiri pomahnitalog kolegu, ali je i ona dobila batine.

Nju je udarao, a u jednom trenutku i gurnuo svom snagom tako da je udarila glavom u vrata i pala na zemlju – navode očevici.

Kada se urlajući ustremio na još jednog čoveka koji se zatekao na parkingu, stigla je patrola policije koju je o nesvakidašnjem incidentu obavestio jedan pacijent. Siledžiju su policajci odveli u stanicu, nakon čega je hospitalizovan na psihijatrijskom odeljenju šabačke bolnice. Povređena medicinska sestra, prema nezvaničnim informacijama, ima podlive od udaraca koje je primila i nije životno ugrožena.

– To je uobičajena procedura s obzirom da je napasnik hospitalizovan. Tužilaštvo će se o kvalifikaciji krivičnog dela izjasniti kada osumnjičeni bude zdravstveno sposoban da bude saslušan – objasnio je izvor.

 

Izvor: Novosti.rs/Telegraf.rs

(Telegraf)

android aplikacija
Previous articleRadna nedelja do četvrtka postala hit među poslodavcima
Next articleU Bačkoj Topoli razvijaju rakijski sektor – Prerada voća donosi sigurniju zaradu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here