MARKA VIDOJKOVIĆA OPTUŽUJU ZA PEDOFILIJU: Počeo vezu sa devojkom OD 16 GODINA kada je on IMAO 37! (FOTO)

YT printskrin

U grupi “Kvadratura kruga dvojke” na društvenoj mreži Fejsbuk objavljena je fotografija na kojoj je pisac i voditelj televizije Nova S, Marko Vidojković (45), sa svojom dvadeset jednu godinu mlađom devojkom, na dan kada njih dvoje slave 8. godišnjicu veze.

Objavljena fotografija je propraćena tekstualnim sadržajem u kojem se navodi da je u trenutku stupanja u ljubavnu vezu Vidojkovićeva devojka bila maloletna, jer je imala samo 16 godina, dok je pisac imao 37, prenosi Objektiv.

– Koliko volim kada vidim srećne parove, it makes my heart melt. Hejteri će reći “osam godina u vezi, ali ona ima 24, znači da je Marko nju smuvao kada je imala 16, a on 37?

 

instagraminstagram

That’s because you don’t understand how -true love- works honey. Nije Marko neki Leka matorac, Baka the pig or whatever da kada muva maloletnice je to nešto zabrinjavajuće. Devojka je očigledno zrela čim se interesuje za muškarca kao što je Vidojković i razume njegove knjige jer su one za odrasle, a ne za napaljene srednjoškolke. Ipak, pričamo o domaćem Bukowskom ovde, a ne o nekom overrated classicu što nam poturaju za lektiru, zar mislite da bi ga on ubacio u svaku?

 

I ne želim da čujem vaša glupa poređenja sa grumingom Vudi Alena jer je on gadan, a Marko je intelektualac koji ima često svoje kolumne u Danas-u i svoju GENIJALNU emisiju na Novoj – piše na kraju u opisu slike.

 

instagraminstagram

 

I iz opisa fotografija koje su objavili Vidojković i njegova devojka na Instagramu vidi se da je ona u vreme stupanja u ljubavnu vezu sa voditeljem imala svega 16 godina, jer će tek u junu ove godine napuniti 25.

Dakle, danas, na 8. godišnjicu veze sa Vidojkovićem, ona još uvek ima 24 godine.

Izvor: Objektiv.rs, Glas javnosti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here