Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u Novom Sadu 29. i 30. septembra

Oglas

Manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“ u organizaciji Predstavništva Republike Srpske u Srbiji biće održana od 22. do 29.09.2021. godine. Programom i aktivnostima ovogodišnje manifestacije biće obuhvaćeno nekoliko gradova širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Subotica, Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, Niš).

Manifestacija će se i ove godine realizovati u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja privrede, kulture, umetnosti i turizma Srpske, kao i u cilju unapređenja i jačanja institucionalne saradnje sa Srbijom.

I ove godine Turistička organizacija Republike Srpske u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkim subjektima širom Srpske, će u okviru „Dani Srpske u Srbiji“ predstaviti najatraktivnije ponudu i proizvode iz Srpske.

Promocija će biti organizovana u Novom Sadu (29/30.09. od 12 do 19 časova) na početku Zmaj Jovine ulice. Program promocije biće obogaćen i zanimljivim nagradnim igrama.

Promocija će osim turističke ponude najatraktivnijih destinacija Srpske kao što su Banjaluka, Trebinje, Jahorina, Laktaši, Bijeljina, Višegrad, Zvornik, Bileća, Prijedor, obuhvatiti i promociju tradicionalnih proizvoda Srpske.

Širom Srbije obeležava se Svetski dan turizma- danas i sutra besplatni muzeji

Previous articleZadatak koji je stvorio glavobolju mnogima, možete li vi da ga rešite?
Next articleKako na naše telo utiče previše spavanja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here