MAJKA TROJE DECE SPAVALA SA DEČAKOM (14)

Foto: Printskrin FB

Sud u Engleskoj odlučio je da Teu Vinsent (32) iz Gločesteršira oslobode svih optužbi za aferu s maloletnikom.

Tea, majka troje dece, optužena je da je u oktobru 2018. godine namamila dvojicu dečaka u svoju kuću, a potom je jednog odvukla u spavaću sobu, skinula i sa njim imala seksualne odnose.

Ona je priznala da je imala odnose sa dečakom, ali je na sudu uporno branila time da je bila ubeđena da je u pitanju stariji maloletnik koji ima više od 16 godina.

Otkriveno je da je dečake kobnog dana presrela na fudbalskom igralištu, koje se nalazi nedaleko od njene kuće, i pozvala ih da uđu da se osveže uz čašu vode. Smestila ih je za kuhinjski sto, govoreći kako je bila ubeđena da jednog od njih dvojice zna, te da je čula da on čeka dete. Dečak joj je, navodno, zbunjeno odgovorio da ima samo 14 godina i da još ide u školu, nakon čega je počela da ga ispituje o školi, a potom je počela da priča o svom telu.

Ubrzo je počela da priča o seksu i da se nabacuje drugom dečaku pozivajući ga gore u sobu. On je, navodno, krenuo jer je mislio da gore ima televizor ili neka konzola. Tada ga je Tea uvela u svoju spavaću sobu i zatvorila vrata. U roku od nekoliko sekundi stajala je gola pred njim.

– Tada je dečaka oborila na krevet i krenula da inicira seks. Njemu je bilo neprijatno, jer je znao da je dosta starija od njega – rekao je advokat na sudu.

On je ispričao drugaru koji je bio sa njim u Teinoj kući i još jednoj drugarici šta se dogodilo i oni su ga savetovali da se sve ispriča roditeljima, ali on to nije učinio. Na kraju su drugari sve ispričali majci žrtve, koja se odmah suočila sa Teom.

Ubrzo je uhapšena, a na saslušanju je tvrdila da su joj dečaci rekli da imaju po 16 godina. Iste priče držala se i na sudu… Iako su svi mislili da je čeka višegodišnja robija zbog seksualnog napastvovanja maloletnika, ispostavilo se da je sve vreme pričala istinu.