Ljubavni par u naletu strasti pao u bunar, spašavali ih svatovi

ILUSTRACIJA FOTO: IVICA GALOVIC/PIXSELL
Oglas

Sreća je da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika

Devojka i mladić, oko 25 godina starosti, umalo su izbegli ozbiljne povrede tokom izliva nežnosti na jednoj parceli u Đurđevcu u Hrvatskoj, piše Podravski.hr.

Naime, dvojac je u naletu strasti u oko 20 sati završio u bunaru na parceli nedaleko od hotela Picok u Đurđevcu. Devojka i mladić bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna „hemija“ između njih pa su potražili mesto na kojem se mogu osamiti.

To su mesto pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od hotela Picok. No, u blizini se nalazi i stari bunar koji je bio pokriven limenim poklopcem, a zaigrani par je u naletu strasti legao na taj poklopac. On je pod njihovom težinom „popustio“ pa su oboje pali u bunar.

Sreća u nesreći je da njihov pad u bunar dubine četiri metra nije imao tragične posledice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode, piše Podravski.hr.

Nakon pada i nenadanog kupanja devojka je počela vikom tražiti pomoć, a njene je povike iz hotelske sobe čuo jedan od gostiju svatova. On je odmah izašao u predvorje hotela, međutim poziva upomoć više nije bilo pa nije mogao locirati odakle su dolazili ti pozivi. Ipak, nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici pa ih je dotični gospodin locirao te ih uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

– U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, devojka se žalila da je glavom udarila u zidani dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih povreda. Hitna je odvezla devojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim povredama glave te je odmah puštena na kućno lečenje – pričaju gosti na proslavi. Sreća je, dodaju oni, da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika.

– Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija hteli pomoći mladencima da ožive taridionalni svatovski običaj.

 

(fokus.ba)

Previous articleOd ponedeljka onlajn nastava u srednjim školama u 40 opština, stariji osnovci kombinovano
Next articleOvo je najsmrtonosnija životinja na svetu: Do sada je ubila 52 milijarde ljudi