Lazar Savić iz Martinaca pronašao brata blizanca Savu, čuvenog gazdu KAZINA U VEGASU!

Oglas

Nestvarna skoro filmska priča stigla nam je ovih dana poštom.

Ne znajući ni da ga ima, Lazar je pronašao svog brata blizanca. I to tako dok je radio instalacije na velelepnoj vili od više hiljada kvadrata u Šimanovcima pukom slučajnošću.

Tada je vlasnik vile koji je iz Čikaga, došao da obiđe radove a onda je usledio šok.

Ugledavši majstora Lazara, Sava iz Čikaga je shvatio da njih dvojica identično izgledaju. U prvi mah su ostali zapanjeni a onda se Lazar kao kroz maglu setio da su mu roditelji kao malom detetu pominjali priču da on ima brata blizanca koji je bio natprosečno inteligentan.

Brat Sava je sa 10 meseci već upisao školu u Londonu a sa tri godine je završio osnovnu školu. Sava je nakon toga završio menadžerski fakultet i već sa 19 godina postao vlasnik najvećeg kazina u Las Vegasu popularnog „Porculaner Casina“. Sava je ostvario svoje detinje snove i stekao neverovatno bogatstvo ali je u potsvesti uvek želeo da se vrati korenima…

Kupio je plac za vilu u Šimanovcima a onda je se sudbina umešala svoje prste i spojila ga sa bratom blizancem. Braća su se prvo isplakala od sreće a onda su kako dolikuje starim običajima okrenuli jagnje i prase, njihovoj radosti nije bilo kraja… Povrh svega Lazar se u nedelju venčao sa svojom prelepom suprugom Tijanom a da se priča ni tu ne završi i da ne bude kraja lepim vestima ljubav njegovog života ga je obavestila da će Lazar uskoro postati i ponosan otac… Supruga Tijana je samo kratko za naš portal izjavila „Život ponekad piše romane“…


**Ovo je satirični tekst proizveden iz ideja veseljaka sa društvenih mreža koji se ponekad poigravavju sa situacijom koja se odvija u zemlji i regionu. Za cilj ima samo da nasmeje čitaoce, a svaka povezanost sa stvarnim likovima je slučajna.


Za više vesti kliknite *ovde*

Previous articleZa nekog je ovo SELO U BANATU, dok je za druge okrug BRANIČEVA kako god bilo ovo je najposećenije SELO!
Next articleProslava Nove godine samo na otvorenom? – Kako će izgledati doček?