LAĆARAK ZAVIJEN U CRNO! – „DECA NE ZNAJU DA SU MAMA I TATA MRTVI, MISLE DA SU U KOMI“

Foto: Facebook/Zeljka Kvrgic Milosavljevic

Tuga u porodičnoj kući Milosavljević u Laćarku, nadomak Sremske Mitrovice, gde se ova porodica skućila 2004. godine, nakon dolaska iz Podujeva. Umesto da baba i deda slušaju o lepim utiscima unuka sa odmora u Banji Koviljači, u nedelju su primali izjave saučešća.

 

Naši unuci ne znaju da su zauvek izgubili oca i majku, oni misle da su im roditelji u komi i da će ponovo biti srećna porodica kada izađu iz bolnice, rekli su baba i deda ovih unuka.

Dvojica dečaka koja su ostala siročići oporavljaju se na Institutu za majku i dete u Beogradu jer su, srećom, prošli sa lakšim povredama. Nesreća se desila kada je teretni voz naleteo na ford fokus u kojem je bila porodica koja se vraćala sa odmora u Banji Koviljači.

Podsetimo, Željka (39) i Nebojša Milosavljevića (46) iz Laćarka poginuli su u subotu na pružnom prelazu u Zminjaku kod Šapca, a njihovi sinovi N. M. (8) i A. M. (11) teško povređeni u sudaru voza i automobila kod pružnog prelaza. Smatra da je tragedija mogla da bude izbegnuta da je prelaz bio obezbeđen rampom.

Bračni par Milosavljević biće sahranjen danas, u 13 časova, na seoskom groblju u Laćarku.