Laćarak: Radovi u celom selu (spisak radova)

Radovi u Karađorđevoj ulici u Laćarku, foto Laćaračke vesti

Laćarak je postalo selo prepuno radova na infrastrukturi i poboljšanju života meštana. Neki od radova se privode kraju, drugi tek počinju, a bliže se i oni radovi koji Laćarci najviše iščekuju.

Danas su počeli radovi u Karađorđevoj ulici u selu. Deo te ulice će biti kompletno asfaltiran, dok će onaj deo gde je asfalt u boljem stanju biti saniran- krpljenjem rupa. Saniranje kolovoza, krpljenje rupa se očekuje i u Cerskoj, Planinskoj, Niskoj i Vašarskoj ulici i gde god to bude potrebno.

Kada je reč o Vardinom naselju, stižu odlične vesti. Oba dela Vardine ulice će biti u potpunosti asfaltirana, a deo iza igrališta prema nasipu će biti nasut grebanim asfaltom. Tkz. mala Njegoševa će takođe biti kompletno asfaltirana.

Prema rečima predsednice M.O. Laćarak, gospođe Nade Tojagić, ovo je samo početak radova na uređenju puteva u selu. Na proleće se nastavljaju radovi na putevima širom sela, sa ciljem da bezbednost saobraćaja bude na maksimalnom mogućem nivou. Svi radovi se izvode, i izvodiće se uz veliku pomoć grada Sremske Mitrovice, sve u cilju što boljeg kvaliteta života meštana najvećeg sela u Srbiji. Kako kaže gospođa Tojagić, borba za pobojlšanje života Laćaraca je tek otpočela.

Tu nije kraj radovima.

Pružni prelaz u Železničkoj ulici se trenutno nalazi u nešto lošijem stanju, tako da je u planu i njegovo sređivanje koje će uslediti u narednom periodu. Svi atarski putevi u selu su posuti grebanim asfaltom i u odličnom su stanju.

Konačno je poznat i tačan datum početka radova na vrtiću. U pitanju je utorak, 26. novembar ove godine.

Pored svega navedenog Laćarak će dobiti modernu, LED rasvetu, koja će pored značajno kvalitetnijeg osvetljenja doneti i uštedu u potrošnji električne energije.

Iz svega možemo zaključiti jedno- Laćarak je postalo selo radova!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here