Kvalifikacije za Fortnite World Cup počinju 13. aprila, evo kako učestvovati

world cup
Fortnite, izvor: RUR
Oglas

Od predstavljanja Fortnite World Cup takmičenja koji nosi nagradni fond težak čak 30 miliona dolara, svi su sa nestrpljenjem očekivali da čuju kako se mogu prijaviti za takmičenje na njemu.

Detaljna objava je konačno stigla i u njoj su pokrivena detaljan pravila vezana za kvalifikovanje i učestvovanje.

Kako bi obezbedili učešće na turniru, prvi korak je uspeh u arena modu koji je dostupan od v8.20 apdejta. U njemu igrači koji stignu do Champion League stiču pravo na takmičenju u online polu-finalima koje će se održavati svake subote.

Ta polu-finala će funkcionisati tako što će igrači imati 3 sata svake subote da odigraju do 10 mečeva i sakupe poene na osnovu uspeha u njima.

Ukupno 3,000 igrača će se plasirati u finala koja donose i nagrade od milion dolara. Finala se održavaju nedeljom odakle će najviše rangirani igrači dobiti pozivnicu za takmičenje na Fortnite World Cup koji se održava od 26-28. jula.

Tokom 9 nedelja svi igrači stariji od 13 godina imaju prilike da se oprobaju i takmiče za velike nagrade, bilo u solo ili duos formatu. Poeni će se sticati na osnovu plasmana u meču, tako će Victory Royale nositi 10 poena, 2-5. mesta 7 poena, 6-15. mesta 5 poena, 16-25. mesta 3 poena, a za svaku eliminaciju se dobija po jedan poen. – piše RUR

Previous article20 godina od obaranja ’’Nevidljivog aviona’’ kod Buđanovaca (FOTO)
Next articleVOJVODINA: Iz Fonda za šume 153 miliona dinara