Kučevo: Dve godine SILOVAO ROĐENU SESTRU!

policija
Uhapšen, Foto: ilustracija, Policija

Pripadnici policije uhapsili su Zorana P. (28) iz sela Duboka kod Kučeva zbog sumnje da je čak dve godine silovao rođenu sestru Tamaru P. (14).

Za ceo slučaj se saznalo kada se nesrećna devojčica u bolnici požalila na seksualno zlostavljanje i da ga trpi već duži vremenski period.

– Kobnog dana maloletnica je dovezena na pregled, gde je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Devojčica se ubrzo otvorila lekarima i ispričala im da već dve godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživela. Lekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloletnica trpela – kaže izvor „Kurira“.

Devojčica se požalila lekarima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

Osumnjičeni je ubrzo nakon toga priveden, saslušan u nadležnom tužilaštvu i određen mu je pritvor do 30 dana. O celom slučaju je vrlo brzo obavešten i Centar za socijalni rad.

– Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke. Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao sve – priča sagovornik, a prenosi „Kurir“.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

izvor: Blic/Kurir

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here