Kroz ove stvari svaka žena prođe tokom karijere

Pixabay
Oglas

Svaka žena na poslovnom planu doživi brojne uspone i padove, pogotovo ako pokušava da ostvari balans između karijere i porodice. Kroz pojedine faze proći će svaka žena…

Kritika

Svaka žena suočiće se sa nizom izazova tokom svoje karijere, a kritike su jedan od njih. Neko će kritkovati način na koji obavljate svoj posao, ili vašu sposobnost rešavanja problema, što može učiniti da se obeshrabrite ili osetite inferiorno.

Promene

Većina žena dospeće u situaciju da poželi da promeni radno mesto, oblast rada ili jednostavno napravi pauzu iz nekog ličnog razloga, poput trudnoće. Ove promene, nažalost, mogu uzrokovati brojne emotivne promene zbog kojih žena može izgubiti želju za daljim napretkom u karijeri.

Zbunjenost

Usled ličnog rasta i razvoja često se menja način na koji razmišljamo, a nije retkost da ženama napredak na poslovnom planu unese i konfuziju u život jer im postaje sve teže da ostvare balans između karijere i porodice. Rešavanje ovog problema nekada iziskuje suviše vremena i energije.

Pixabay

Povratak na posao

Kada žena odluči da se vrati na posao, može se desiti da u tom trenutku nema jasno u vidu šta bi dalje želela da radi, odnosno u kom bi pravcu želela da se njena karijera dalje odvija. Ovaj period rezervisan je za postepeno vraćanje na prethodnu rutinu.

Otkriće

Kada žena pronađe novi posao ili otkrije novi način učenja, to znači da će biti zadovoljna sobom i osećaće se ispunjeno. U ovoj fazi njena dosadašnja karijera će se zaokružiti.

Jasna slika

Kada žena napokon prebrodi teškoće, nailazi mirna faza. Zna ko je, zna šta želi, i donosi dobre odluke. Konfuzija je nestala, ovo je trenutak kada postiže balans, i ona je napokon srećna.

Previous articleUbio izvršitelje koji su došli da ga isele
Next articleZbog velike potražnje za kartama, PAO SAJT EXITA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here