Krila ljubavnika 10 godina na tavanu!

Pixabay

Doli je početkom prošlog veka imala skladan brak sa Fredom Esterajhom. Bili su idealni muž i žena – on je bio poslovni čovek iz Milvokija, ona domaćica. Oboje u ranim tridesetim godinama.

Međutim, jedna svađa je promenila sve. Na vrata je zakucao mladi i zgodni Oto Sanhuber (20), baš u vreme kada je kod kuće Doli bila sama. Iako je njegova pojava poslovno vezana za njenog muža Freda, Doli je u tom momentu bila u spavaćici kada je dočekala mladića a vrlo ubrzo uzburkale su se strasti između njih dvoje.

Počelo je viđanje krišom, kao i tajno sastajanje u kući ili hotelu.

Kada su komšije primetile Ota, Doli je morala da nešto preduzme. Prvo je pričala da je to njen polubrat, a onda mu je predložila da dođe da živi u kuću na tavanu.

Muže Fred ništa nije primetio! Niti se peo do tavana, niti je čuo buku. Oto je živeo iznad njih punih šest godina, redovno imajući seksualne odnose sa Doli.

Ipak, posle šest godina neverstva, Doli je saznala da se sa mužem seli u Los Anđeles. I tu je pronašla rešenje!

Foto: Youtube printscreen/WatchJojo

Odabrala je kuću sa tavanom, pa je Oto živeo s njima još pune četiri godine.

Posle jedne svađe supružnika, Oto više nije mogao da izdrži pa se sjurio s tavana i sa dva hica iz pištolja, ubio je Freda!

Policiji je Doli rekla da je to bio provalnik. Nisu imali dokaze, pa su je oslobodili krivice. Ostala je sama. Oto joj više nije bio zanimljiv. Nije morala da ga krije.

Ipak, on je ostao na tavanu, jer je Doli započela otvorenu vezu sa izvesnim advokatom Hermanom Šapirom. Oto je ostao na tavanu, veran svojoj ulozi. Ponovo se pojavila strast.

Kad je otkačila Šapira, Doli je imala vezu i sa Rojem Klambom. I tu je Oto ostao u ulozi ljubavnika s tavana. Na kraju se sve otkrilo!

Veza sa advokatom je došla oboma glave.

Godinama sluđeni u čudnoj životnoj kombinaciji, često napadajući jedno drugo ili nove partnere advokat je iskoristio ovu priliku i prijavio sve policiji koja se detaljno uključila u ovaj slučaj i razotkrila sve, kao i prvo ubistvo muža Freda.

Međutim, Oto je zbog zastarelosti ubistva i postupka oslobođen, ali je Doli na kraju uhapšena zbog podstrekivanja i saučesništva. Ubrzo i ona biva oslobođena, ali ostaje sama do kraja života.

Autor: VojvodinaInfo.rs,
Izvori: Objektiv.rs, Index.hr