Kreće adaptacija vrtića u Ljukovu

SHARE
pazova inđija vesti

U narednih nekoliko dana biće završena dokumentacija koja se odnosi na adaptaciju i uređenje vrtića u Ljukovu. Oko 40 mališana iz ovog inđijskog sela dobiće nove i uređene prostorije za boravak.

adsteam seo i izrada web sajta

Projekat uređenja vrtića će biti realizovan uz pomoć Fondacije “Novak Đoković” koji će kroz konkurs obezbediti neophodna finansijska sredstva. Jedan deo sredstava biće obezbeđen iz budžeta opštine Inđija.

-Projekat rekonstrukcije i adaptacije vrtića u Ljukovu je u završnoj fazi, praktično je završen projekat za izvođenje radova koji će biti prosleđen Fondaciji Novak Đokovići ubrzo ćemo pristupiti potpisivanju ugovora kaže Dragan Ibročić, načelnik Odeljenja za privredu i investicije i kaže:

-Odmah nakon potpisivanja ugovora očekuje nas raspisivanje javne nabavke. Naša lokalna samouprava učestvuje sa jednim manjim delom oko 800.000 dinara, dok preostali deo radova finansira Fondacija. Nadamo se da će vremenski uslovi biti dobri i da ćemo sve završiti u previđenom roku.

Podsećamo, selo Ljukovo broji oko 1.300 stanovnika i potreba za vrtićem je velika.

Podsetićemo, odbornici SO Inđija su usvojili odluku koja se tiče korišćenja zgrade Osnovne škole “Petar Kočić” u Ljukovu u okviru koje će biti sređene prostorije.

Autor: PazovaInđija

adsteam seo i izrada web sajta