Kompletna rekonstrukcija SC Jezero u Kikindi

(Foto: Youtube.com/Radio-televizija Vojvodine)
Oglas

U kikindskom Sporstkom centru Jezero u toku su radovi na sanaciji i rekonstrukciji same hale i teretane.

Pored građevinskih radova i nove opreme, planirano je postavljanju sistema za grejanje i hlađenje sporstke dvorane. U narednom periodu, kako se najavljuje, u kikindskoj sporstkoj hali biće urađena i kompletna zamena rasvete.

Do polovine februara, kako najavljuju u kikindskom SC Jezero, trebalo bi da budu završeni svi planirani radovi na sanaciji i adaptaciji same sportske dvorane. Vrednost radova je 3 miliona diandinara ara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta grada.

– Umesto lamperija, urađena je sanacija zidova, malterisanje i krečenje fasadnom bojom, koja može lakše da se održava. Pored same dvorane, uraženi su i zidovi u hodniku oko samih svlačionica, kao i u teretani. Zidovi su potpunbo sanirani – rekao je direktor SC Jezero Dejan Pudar.

Pored same hale, u toku su radovi na sanaciji teretane, a biće zanovljena i oprema.

– Biće sve zanovljeno, kako se kaže, od poda do plafona. Biće urađen novi pod, adekvatan zathtevima vežbača i korisnika. Takođe, veliki deo sprava biće nov, uz delimičmnu rekonstrukciju postojećeih sprava – kazao je rukovodilac sporta i rekreacije u SC Jezero Mirko Kenjalo.

Kao deo realizacije ranije započetog projekta, 24. januara trebalo bi da otpočnu radovi na postavljanju sistema za grejanje i hlađenje same sporstke dvorane.

– I to će definitivno rešiti problem – kada je leto da bude rashlađeno, kada je zima da dvorana bude ugrejana, konačno. Na taj način ćemo obnezbedio bolji ugođaj, kako sportistima, tako i svim gledaocima sportskih događaja – napominje Pudar.

Tokom prvog kvartala ove godine, u SC Jezero planiraju kompletnu zamenu rasvete koja je dugogodišnji problem. Pored funkcionalnosti i boljeg ugođaja, nova led rasveta značiće i ogromnu uštedu električne enrgije.

(eKapija.com/RTV)

android aplikacija
Previous articleZa rekonstrukciju tribina stadiona RFK Novi Sad više od 200 miliona dinara
Next articleRECEPT: Kajgana mafini za 20 minuta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here