Ko je misteriozni šaljivdžija koji je upao u zadrugu?

Juče smo objavili vest o neobičnoj poseti “Zadruzi” od strane jednog mladića iz Laćarka. Danas je stigla potvrda od njega lično.

Laćarac S.G. (27) je odlučio da svoj izlazak učini nezaboravnim. Ovaj mladić je kako kažu meštani u svom selu poznat kao pozitivna, kulturna i veoma pristojna osoba.

Kako sam kaže proveli su sjajno veče na koncertu njegovog omiljenog izvođača- Baje Malog Knindže. Po povratku sa koncerta odlučio je izlazak učini još zanimljivim. Zaputio se ka lokaciji na kojoj se snima rijaliti program “Zadruga” i odlučio da se našali i pozdravi zadrugare.

Uspeo je u svojoj nameri, susreo sa nekolicinom njih i razmenio par šala i rečenica. Bez ikakve zle namere ovaj mladić je uspeo da bar na tren spoji rijaliti i stvarni svet. Kroz šalu je opustio sebe, a i takmičare koji su sa osmehom prihvatili i pozdravili njegovu posetu.

U toku večeri S.G. je završio i na trežnjenju u policijskoj stanici u Pećincima, a već juče je bio na radnom mestu u Austriji. Za njega sigurno veče koje će pamtiti i u šali prepričavati.