Kim Kardašijan iskopirala stajling od Rade Manojlović – Kolege podržavaju Radu, rasprava na mreži / FOTO

Copyright: © ATA Images

Rada Manojlović našla se u centru medijske pažnje nakon što je svetski poznata starleta Kim Kardašijan u januaru ove godine obukla kostim sličan onom koji je Manojlovićeva nosila 2017. godine.

Domaći, ali i mnogi strani mediji pisali su o ovome, a jedan od Radinih komentara na Instagramu postao je viralan.

„Poštujem mišljenje, ali definitvno niste razumeli poentu. Suština je mnogo dublja i vezana je za psihologiju medija pa i modnih „kritičara“, kao i raznih drugih negativnih komentara sa različitih strana. Verujte da je sve sem ovog vašeg šturog, da ne kažem plitkog i površnog posmatranja spoljašnosti, obične ljušture. Ako ste iole u životu čuli za mene i upoznali moj lik i delo, onda bi trebalo da znate da sam ja poslednja osoba na ovoj planeti koja se ikada isticala na temu toga šta je ko i kada obukao, ko je prvi ko drugi, mene te stvari ne hrane, niti mi predstavljaju bilo kakvu satisfakciju. Ovde se radi o sledećem. Verovatno niste upoznati sa tim, da kada sam pre tri godine obukla sličan kostim, ne postoji osoba u medijima, koja me nije prikazala u negativnom kontekstu, a kada tako nešto slično evo sada obuče Kim ili bilo ko drugi, medijima i modnim „znalcima“ „prihvatljiviji“ od mene, odjednom hvalospevi sa svih strana“, pisala je Rada pa nastavila.gramu postao je viralan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Da rezimiram, poenta nije kopiranje, već pogađajte? U pravu ste, licemerje. Tako da, tim smešnim stvarima ko je šta obukao i kad ja se stvarno ne bavim, niti me dotiče. Ali, licemerje me i te kako dotiče, a ima ga i previše i to ne želim nikom više da tolerišem, pa makar ću im na ovaja način staviti do znanja da znam, ako me razumete. Ovo je više pitanje duhovne satisfakcije“, napisala je pevačica u komentaru.

Kada je Radin komentar na Tviteru pročitao njen bivši emotivni partner, pevač Milan Stanković, imao je da poruči samo jedno.

„Radmila istinom otrežnjuje“, napisao je Milan.

 

(Blic.rs)