Karatisti Srema osvojili 17 medalja na turniru „Trofej Srbije- Beogradski pobednik“ (FOTO)

SHARE
Karatisti Srema na internacionalnom turniru "Trofej Srbije- Beogradski pobednik", foto Iva Vinković

Ovog vikenda u organizaciji Beogradskog karate saveza u sportskom centru na Banjici održan je tradicionalni internacionalni turnir „Trofej Srbije- Beogradski pobednik“.

adsteam seo i izrada web sajta

Na takmičenju je učestvovalo 10 država, 119 klubova i 1200 takmičara u katama i borbama. Karatisti karate kluba Srem iz Sremske Mitrovic uzeli su učešće na ovom veoma bitnom i jakom takmičenju. Za Srem je nastupilo 13 takmičara predvodjeni njihovim trenerom Ivom Vinković.

Karatisti Srema osvojili su ukupno 17 medalja i to 7 zlata, 6 srebra i 4 bronze i zauzeli 3. mesto u generalnom plasmanu klubova. Zlato su osvojili kadetkinja Nikolina Grubiša, Miona Murić, Irena Grujanić 3 zlata koja je i najuspešnija takmičarka turnira u katama. Aleksandar Marić, Nina Dragojlović i kata tim u sastavu Anđela Perović, Miona Murić i Irena Grujanić. Srebro je pripalo Sari Starčević, Eleni Milošević, Heleni Malbašić, Mioni Murić, Milošu Mariću u katama i Nini Dragojlović u borbama. Bronzu su osvojili Sara Starčević, Anđela Perović, Una Breban i Biljana Dragojlović u borbama.

izvor: SM sport

adsteam seo i izrada web sajta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here