KAKVA PRIČA: Briljirao u igrici „Football manager“, pa dobio posao u Bežaniji

Football Manager, foto: screenshot youtube
Oglas
Kakva priča nam stiže iz Beograda, neko bi rekao- filmska! Andrej Pavlović (22) je jedan od mnogih zaljubljenika u igricu „Football manager“. Ono što se njemu dogodilo je verovatno san većine fanova ove igrice.

Andrej je u popularnoj igrici vodio Bežaniju, stigao čak do polufinala Lige šampiona. U toku svoje „menadžerske“ karijere sa Bežanijom pobeđivao je ekipe poput Mančester Sitija, Bajerna, Totenhema, osvajao mnoge trofeje u Srbiji.

Sva ta ostvarenja su došla do ljudi u redovima srpskog šestoligaša Bežanije koji su ga pozvali da im se pridruži. O svemu tome je pričao za portal “Sportbajbl” (Sportbible.com).

„-Javio sam im se i predstavio sve ono što sam ostvario u igrici sa predlogom da im pomognem. Iskreno, nisam očekivao da će me pozvati. Direktor kluba me pozvao na jednu od utakmica, razgovarali smo i bio sam zaista šokiran. Pitali su me da volontiram, jer su u teškoj finansijskoj situaciji.“ – priča Pavlović, novi analitičar podataka u stručnom štabu tima.

Uradio je detaljan izveštaj pobede protiv Dedinja (2:1) koji je podelio sa drugima na internetu. Nakon toga je uradio i detaljan izveštaj sa utakmice omladinaca. Inače, Andrej ima diplomu iz medicine.

„-Ukoliko bi se pojavila šansa, voleo bih da napravim karijeru u fudbalu kao skaut ili analitičar. Dugo je to moj san i radim to veoma dobro. Trenutno me Bežanija ne plaća, ali radim ovo zato što volim klub i ovaj posao. Nadam se da ću biti plaćen u budućnosti za ono što volim.“ – završio je Pavlović.

izvor: Sportbible.com/Novosti.rs

Previous article(VIDEO SNIMAK/FOTO) Automobil se u punoj BRZINI zakucava u FONTANU!
Next articleUPAD ROSU NA SEVER KOSOVA I METOHIJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here