Kako je devojka iz SREMSKE MITROVICE postala JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA

Photo by Mufid Majnun on Unsplash
Oglas

Anika je pre udaje za princa, svoju karijeru započela kao model

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj (35) udajom za arapskog biznismena, Jusufa Al Saraja, koji je rodom iz Palestine, skrenula je veliku pažnju domaće javnosti.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi studije potom nastavila na univerzitetu Maragoni u Parizu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

Anika je mnogim devojkama modna inspiracija, svaka njena objava na Instagramu pomno se prati, a pratioci mogu svakodnevno da vide delić njenog života „na visokoj nozi“. Par živi na relaciji Pariz – Kairo, a ponosni su roditelji sina Omara. Iako je udata za bogataša, Anika nije želela da odustane od karijere, te i dalje sama zarađuje. Bavi se modom, ima svoj blog, a piše i kolumnu za jedan modni magazin, piše na sajtu Wanted!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

Kad god joj obaveze to dozvole, Anika dolazi u Srbiju i posećuje porodicu i prijatelje.

„Kao na to da su javnom mnjenju uvek potrebni novi junaci, neko koga će da vole, mrze, potrebne su bajke, prinčevi, priceze, potreban je momenat poistovećivanja, ali i momenat nedostižnog… Ja sam samo jedan od junaka u bajkama koje mediji serviraju konzumentima.

Deo programa hleba i igara. Zavisi ko predstavlja moj život galmuroznim i gde. Hajde da budemo realni i zapitamo se kada smo poslednji put pustili u etar sliku koja dokumentuje naš boravak u biblioteci ili usisavanje kuće?“, rekla je za „Blic“ ona nedavno.

Anika je otkrila kako se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom, kao i koje je njegovo pravo poreklo, jer se u medijima spekulisalo da je princ i šeik.

Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

 

Previous article,,Do septembra tri stvari“
Next articleJutarnje navike koje loše utiču na zdravlje i raspoloženje