JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA SVOJOM IZJAVOM: Ćerki sam davala tablete da mogu da radim

Oglas
Sve u vezi sa bivšom voditeljkom Hepija Jovanom Jeremić deluje problematično – od gostiju koje je zvala u jutarnji program televizije na kojoj je radila, do načina na koji se eksponirala u medijima. Međutim, njena najnovija izjava u kojoj je rekla da je detetu od tri godine davala tablete (kako bi na miru mogla da radi?), još jednom je izazvala šok domaće javnosti.

Kada je objavljeno da je dala otkaz na Hepi televiziji, rekla je potpuno legitimnu stvar, da želi više vremena da posveti svom trogodišnjem detetu jer, kako kaže, nije stigla da joj se posveti zbog posla. Veliki broj žena u Srbiji mogao bi da se saoseća sa izrečenim.

Deo o tabletama je, ipak, problematičan.

„Njoj sam uredno davala tablete kada sam pisala hedove za posao. Kada sam se preispitivala oko odluke, pomislila sam, ako sam već uradila to da žrtvujem vreme sa svojim detetom radi posla, valjda sam zaslužila neko poštovanje“, rekla je, između ostalog, Jovana Jeremić za „Blic“.

Svaki roditelj može da posvedoči koliko ume da bude naporno i nezgodno da se žonglira sa obavezama u kući i onima na poslu, ali niko od njih neće reći da je uzeo bilo kakvu tabletu da tako prebrodi krizu i stigne sve.

 

(Blic/Srbija Danas)

Previous articleKoliko košta mesečna kirija u regionu? Poredimo 6 najvećih gradova stare Jugoslavije
Next articleKORONAVIRUS: Deset novih žrtava virusa