JOŠ JEDAN NAPAD NA RADNIKE GRADSKE ČISTOĆE: Tvrde da ih zaprašuju koronom

Oglas
Još jedan napad na radnike Gradske čistoće zabeležen je u utorak uveče u Beogradu. Kako je to bio i ranije slučaj, radnici su napadnuti od strane građana koji su ih optuživali da ih zaprašuju virusom korona, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavom na svom Fejsbuk profilu.

– Večeras je kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce! Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici. Večeras se na terenu nalazi 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana.

Protiv ovih napadača sutra će biti podnete krivične prijave. Napad je prijavljen policiji, a od sutra će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad- naveo je Vesić.

Foto: Nenad Cakic/JKP Gradska čistoća

Previous articleBiciklistu udario auto na Podbari
Next articleNOVI PROZORI ZA GRAĐANE OD SEPTEMBRA: Za subvencije države mogu da se prijave i stambene zajednice