JEZIVI DETALJI UBISTVA MLADE DEVOJKE IZ KOCELJEVE

SHARE
policija
Ilustracija, Policija,

Dušan P. (34) koji je jutros uhapšen zbog sumnje da je nasmrt izboo svoju devojku Violetu J. (19) iz Batalage kod Koceljeve, dan pre zločina divljao je po gradu, a njegov otac je, kako se nezvanično saznaje, prijavio policiji da njegov sin želi da se izbode.

adsteam seo i izrada web sajta

Kako se nezvanično saznaje, jezivom ubadanju najverovatnije je prethodio raskid Dušana i Violete, koji on, po svemu sudeći, nije mogao da prihvati, piše Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, on je u petak uveče najpre automobilom divljao po gradu i usput ošetio nekoliko vozila.

Policija ga je zaustavila i utvrđeno je da u ima 0.53 promila alkohola u krvi. Prema rečima meštana koji su svedočili toj sceni, Dušan nije mogao da stoji na nogama, po čemu su mnogi posumnjali da je možda bio i pod uticajem narkotika.

JEZIVI ZLOČIN: Devojka (19) izbodena na smrt

Sutradan, u subotu, u policijsku stanicu je došao njegov otac koji je prijavio da Dušan preti da će se izbosti. Mladić se, kako pričaju komšije, ubzo smirio i policija je otišla sa lica mesta.

Međutim, u noći između subote i nedelje, Dušan je ušunjao u Violetinu kuću i sakrio u njenu sobu. Violeta je te noći radila treću smenu i kada se oko 7 sati ujutro vratila svojoj kući pomahnitali mladić je počeo krvnički da je ubada.

Prema nezvaničnim informacijama, Dušan je Violeti naneo između 15 i 20 uboda nožem po telu!

Kako se saznaje, Violetin otac i Dušan su je tako krvavu odmah stavili u automobili i uputili se ka lokalnom domu zdravlja, međutim devojka je izdahnula u putu.

Odmah po dolasku u zdravstvenu ustanovu Dušan je uhapšen.

 

Autor: Blic

adsteam seo i izrada web sajta