Jeziva smrt srpske sedamnaestogodišnjakinje u Nemačkoj!

SHARE
Mladić brutalno pretučen
Hronika, Vojvodina Info

Elma C. (17), poreklom iz Srbije, pronađena je mrtva u izbegličkom centru u nemačkom gradu Sankt Augustin, a za njeno ubistvo osumnjičen je Kenijac (19), koga su policiji odale fotografije na njenom Fejsbuk profilu!

Ona je porodici rekla da će se sresti sa prijateljicom u Bonu. Međutim, prema policijskim saznanjima, ona je umesto toga otišla da se vidi sa mladićem (19) kenijskog porekla u izbeglički smeštaj – pišu mediji u Nemačkoj.

Kako prenose, nije poznato kako je došlo do ubistva i zbog čega je otišla baš u mesto gde žive azilanti. Pojedini mediji naveli su da je devojka upoznala tinejdžera iz Kenije samo nedelju dana pre ubistva u jednom nargila baru u Bonu.

Prema pisanjima nemačkih medija, nakon što se Elma roditeljima nije javila, oni su njen nestanak prijavili policiji. Angažovani su psi tragači, ronioci, helikopteri, ali od devojke nije bilo ni traga ni glasa.

Tokom potrage policija je istražila i njene društvene mreže na kojima je naišla na fotografije koje je nedugo pre nestanka nesrećna devojka objavila. Na njima je bio mladić iz Kenije. Nakon što je utvrđen njegov identitet, posle četvorodnevne potrage bez rezultata, policija ga je privela na saslušanje kako bi im rekao kada je poslednji put video Elmu.

Foto: Tanjug/AP

Na saslušanju on je priznao da je ubio Elmu. Ispričao je da ju je ubio nakon rasprave i da se njeno telo nalazi u skloništu za migrante – pišu mediji u Nemačkoj.

Tragom informacija iz priznanja privedenog Kenijca, policija je pronašla Elmino beživotno telo u izbegličkoj kući u kojoj se nalaze migranti i beskućnici.