Jeste li čuli za SPA sendvič?

Pixabay
Oglas

Možete li da zamislite da jedete sendvič koji vas podmlađuje? Sigurno ne možete, ali iako nećete verovati, pojavio se takav sendvič.

Reč je o SPA sendviču koji je napravljen od celog zrna žitarica, slatkog krompira, zelene salate, nekoliko različitih vrsta povrća i semena susama.  Ovaj obrok može, verovali ili ne, da vas podmladi iznutra.

Ovaj sendvič je osmislila Džuli Montagu koja je kvalifikovani nutricionista i joga instruktor i pametni kuvar koja sprema jela bez šećera.

Pored već navedenog sendviča, u ponudi je još jedan koji sadrži orahe, onda onaj sa avokadom i dimljenim lososom, cveklom i indijskim orahom koji podiže raspoloženje.

Služe se u SPA centrima pored tretmana tela i svi sendviči i tretmani su besplatni. Na žalost, kod nas ovaj trend još uvek nije prisutan, ali bilo bi baš zanimljivo provesti dan u SPA i regenerisati telo i duh.

Koliko god se borili protiv starenja i osude društva koje ne toleriše nijednu boru, jedenje sendviča ne može da reši trajno vaš problem. Možete se samo boriti protiv starenja izbalansiranom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću.

(Kurir)

Previous articleOdbojkaši Srbije pobedili Australiju u Ligi nacija
Next articleGRUPA MIGRANATA SE ISKRCALA NA PLAŽU PUNU TURISTA – Među 83 izbeglice samo 2 ŽENE!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here