Javna kuća na drugačiji način – Za 60 evra radite šta hoćete, ali se možete i povrediti

Image by Gerd Altmann from Pixabay

U malom slovenačkom mestu nedaleko granice s Istrom, otvara se javna kuća Doll House. Plastične devojke iznajmljivaće se klijentima, a uskoro će im se pridružiti i plastični dečko.

Kako piše na portalu, klijenti postoje pokazalo je istraživanje tržišta.

Dugo smo tražili pogodno mesto za naše poslovanje. Budući da smo želele da stvar bude što diskretnija, odlučili smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima a blizu je svima. Takođe smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom“, rekla je za Primorske novice Sandra Negro koja Doll House otvara sa svojom poslovnom partnericom Valentinom Markežič.

Zasad imaju dve lutke.

To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela – opisuje Sandra Negro dodajući da je jedna kovrdžava crnokosa, a druga je plavuša s dugom kosom.

Kupci će sa lutkama moći da rade sve što mogu sa ženom, ali iz higijenskih razloga moraće da koriste kondom i pažljivo rukuju ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi povredili.

Lutke se posle svakog „tretmana“ čiste posebno dizajniranim sredstvima za čišćenje određenih delova lutke, kao i kompletna dezinfekcija.

Bordelu sa lutkama ne trebaju posebna odobrenja niti će se uzimati podaci klijenata jer oni tamo neće provesti noć.

Lutke će se iznajmljivati ​​na pola sata za 60 evra, sat vremena njihovo će društvo koštati 80 evra, a dva sata 120 evra. Kupci će moći da gledaju posebne TV programe, zabavljaju se igračkama za odrasle i na kraju se tuširaju. Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine belim robljem ili prisilni rad, niti postoji rizik od prenosa bolesti.

Biće to prvi etični bordel u Sloveniji u blizini Istre, piše Index.hr