Izvučeni dobitnici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Pet automobila i jedan stan u Beogradu dodeljeni su u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, a dobitnica stana u naselju Zemunske kapije je Svetlana Janković iz Kragujevca.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Duška Grahovac iz Bačke Palanke, Branka Lazarević iz Kladova, Gordana Kesić iz Kragujevca, Marijana Stoiljković Petrušević iz Vranja i Đurđina Vasić iz Svrljiga.

Srećne dobitnike je u studiju RTS-a u Košutnjaku, iz bazena sa 8.056.026 pristiglih koverata, izvukao rvač, olimpijski šampion Davor Štefanek.

Izvlačenje je pratila komisija, kao i ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednica Koordinacione komisije za inspekcijski nadzor Marija Obradović, koja je rekla da prilikom kupovine obavezno uzima račun, te napomenula da je počela da čuva i onlajn račune, prilikom kupovine na internetu.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Peh za Somborce

Prvobitno izvučena koverta za dobitnika stana trebalo je da obraduje Somborčanku, međutim nakon otvaranja koverte komisija je utvrdila da je neispravna. U koverti se umesto 10 fiskalnih računa ili slipova našlo 9 primeraka što je nedovoljno prema pravilima igre.

Umesto toga, gost izvlačenja je ponovo izvukao koverat i stan je otišao u ruke srećnih dobitnika iz Kragujevca.