Izgradnja svlačionica na igralištu u Buđanovcima

foto: ruma.rs
Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić obišao je radove na izgradnji svlačionica na fudbalskom igralištu u Buđanovcima, koje Opština Ruma finansira sa 4,6 miliona dinara(bez PDV-a). Zajednički tender za unapređenje sportske infrastrukture obuhvatiće radove na stadionu FK „Mladost“ u Buđanovcima, rekonstrukciju objekta na stadionu „Slovena“ u Rumi i izgradnju reflektora u Vognju.

Radovi u Buđanovcima su bili više nego neophodni, tvrde u klubu, jer je poslednje veliko ulaganje bilo još davne 1976. godine.

Buđanovački fudbalski klub dobiće reprezentativan objekat, ocenio je predsednik Mančić, dodajući da je zadovoljan dinamikom radova.

„Rok za izvođenje ovih radova je 90 radnih dana. Mislimo da će radovi biti završeni pre roka. Buđanovci kao selo, a posebno fudbalski klub će nakon završetka radova dobiti jednu uređenu zgradu, bolje uslove za svu decu koja se bave fudbalom. Sezona će početi 15. ili 16. avgusta, a ovaj objekat će biti jedan od reprezentativnijih“, smatra Mančić.

Svetislav Jovanović trener buđanovačke „Mladosti“, kao igrač i trener već četiri decenije je prisutan na seoskom igralištu, kaže da je ovo veliki dan za sve koji vole sport u Buđanovcima.

Više fotografija na sajtu opštine Ruma ovde