Izgradnja sportske hale u Starim Banovcima

sportska hala
Ilustracija
Završni radovi prve faze izgradnje sportske hale u Starim Banovcima su u toku. Plan je da do kraja 2018. radovi budu kompletno završeni spoljašnji radovi i gotova krovna konstrukcija. Druga faza radova je planirana je za drugu polovinu 2019. godine.

Stari Banovci dobijaju sportsku halu koja će zadovoljiti kriterijume najvećih takmičenja, i biće prva takva u staropazovačkoj opštini. Korist od iste osetiće i klubovi koji se takmiče u najvišem rangu takmičenja, uprkos do sada, ne tako visokim uslovima za trening.

Prva etapa izgradnje sportske hale u Starim Banovcima privodi se kraju. Reč je o objektu površine 2.500 kvadratnih metara, 1.200 kvadrata terena sa 1.200 mesta na tribinama. Objekat će obuhvatati pored terena, javnih toaleta, svlačionica i vip lože i kafiće i teretanu.

Druga faza radova planirana je za drugu polovinu naredne godine, a iz lokalne samouprave poručuju da pored školskih hala koje poseduje svako mesto, opština sadrži i tri sportske hale po najvišim standardima.

Do kraja godine biće raspisan Konkurs za izgradnju školske sportske hale u Novoj Pazovi, dok će se postojeća ustupiti na korišćenje klubovima.