Istukao ženu tokom svinjokolja jer je donela mlaku vodu za šurenje?!

Ilustracija, Izvor: bijeljinanjuz.com
Oglas

Trodnevni praznik svinjokolja obeležen je širom regiona.

Danas je u sremskom selu došlo do porodičnog sukoba u kojem je ženska osoba zadobila lakše telesne povrede. Sve se odigralo u jutarnjim časovima, a slučaj je policiji prijavio mesar koji se tu zatekao.

Prema njegovim tvrdnjama, žena je previše razblažila ključalu vodu zbog čega svinja nije mogla da se ošuri:

– Voda je bila ladnjikava što jes jes, i ja bi moju izudaro da nemere da mi trevi vodu. Njie on nju puno bo lemo, malo je uhvatio zakosu i polijo je onom istom vodom. Kad je krenula bižat potrevio je gloknom unogu, eto. Zvao sam miliciju, šta znam šta čoveku more dunt uglavu.

Žena nasilnika neće podneti tužbu protiv njega jer smatra da je ona kriva:

– Nisam trebala vodu hladiti. Bila je ona dobra, al dok njih dvojica popiše po koju rakijcu ona se o’ladila. Trebala sam je podgrejat, al nisam stigla dok sam namirla.

 

 
**Ovo je satirični tekst portala originalno sa portala NJuzBijeljina a imaginarno pomeren na drugu lokaciju (Srem), koji se ponekad poigrava sa situacijom koja se odvija u zemlji i regionu. Za cilj ima samo da nasmeje čitaoce, a svaka povezanost sa stvarnim likovima je slučajna.


Čak i satirom možemo ukazati na probleme koji su vrlo bliski istini i veoma gorki. S toga prijavite svako nasilje i ne trpite nasilje od bilo čije strane: u porodici, na poslu ili na ulici. Zaštitimo žene i poštujmo jedni druge!


 

android aplikacija
Previous articleDa li je kasno za srpsko stočarstvo? – Rasprodaju se farme, na selu se čude „doseljenicima“ iz grada
Next article5 vežbi za ispravljanje kičme i smanjenje bola (VIDEO)