Ispovest SLAVNE GLUMICE u borbi s rakom!

rak
Image by Daniel de Almeida Freire danielcaico from Pixabay
Oglas

Glumica Šenon Doerti na Instagramu je progovorila o svojoj borbi s rakom dojke i objavila fotografiju kojom je pokazala kako izgleda bez kose.

Šenon je objavila selfi fotografiju i pokazala kako izgleda njena teška borba s karcinom. Zbog hemoterapija ona je ostala bez kose i često je imala problem s krvarenjem iz nosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

„Povodom meseca osvešćenosti o karcinomu dojke, htela bih s vama da podelim više o svom putovanju od prve do druge dijagnoze. Je li sve lepo? Ne, ali je iskreno i delim ovo s nadom da ću edukovati ljude i malo im bolje predočiti kako izgleda rak. Nadam se da ću ovom objavom apelovati na druge da redovno odlaze na mamografiju i prebrode strah od mogućih loših rezultata. Meni je rak dojke dijagnostikovan 2015. godine. Podvrgla sam se mastektomiji, te hemoterapiji i zračenju. Često mi je krvario nos od hemoterapije“, napisala je 50-godišnja glumica.

„Ne znam je li iko od vas ovo iskusio. Uveseljavala sam samu sebe noseći smešne pidžame koje mi je poklonila moja prijateljica Kristi. Jesu li mi zapravo popravljale raspoloženje? Jesu! Izgledala sam urnebesno i smejala sam se samoj sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi uspeti da pronađemo humor u nemogućim situacijama“, dodala je.

Podsećamo, Šenon je u februaru 2020. otkrila da je bolest u četvrtoj fazi – tri godine nakon što je rekla da joj je prva borba s rakom završila remisijom bolesti. O svojoj bolesti nedavno je govorila i u emisiji „Good Morning America“.

„Nikada ne želim da se ponašam ni da radim kao da umirem“, rekla je, među ostalim, glumica.

GREŠKA KOJA SE DEŠAVA UJUTRU: Ako je stalno ponavljate, posetite lekara!

android aplikacija
Previous articleOvaj napitak topi masne naslage preko noći!
Next articleSTRAŠAN BILANS U RUSIJI – U poslednja 24 sata od Kovid-19 umrlo 997 ljudi