Ispovest glumca koji se sa 50 godina oženio detetom od 16!

Dag i Kortni, UPM.com

Kada su se glumac i 34 godine mlađa maloletnica venčali, svet je gledao bez daha. Sada je on otkrio istinu o toj vezi i svojoj bivšoj ženi!

Pre devet godina, zvezda filma „Zelena milja“, glumac Dag Hačison, oženio se 34 godine mlađom Kortni Stoden. Brak maloletnice i glumca sklopljen je nakon što su Kortnini roditelji dali dozvolu. Ona je izjavljivala da ga zove „tatice“ jer je star koliko i njen otac, a on je za nju govorio da je „žena njegovog života“.

Kortni je ubrzo postala senzacija, a golišave slike i dan-danas preplavljuju društvene mreže. Potom je usledila trudnoća, pa veoma javno ispraćeni pobačaj, a par se rastao pre dve godine i početkom januara se zvanično i razveo, piše Mondo.rs na svom portalu.

Hačinson je objavio nedavni knjigu koja kritikuje Holivud i pokazuje koliko je to „lažan i odvratan svet“. 

Kada je reč o braku sa 16-godišnjakinjom ona je izjavio; 
„Kada je u pitanju brak sa Kortni, preuzimam potpunu odgovornost. Ona je imala 16 godina, a ja 50. Znao sam da će naša zajednica izazvati burne reakcije, ali nisam u potpunosti shvatio koje će biti njihove razmere. Nisam shvatao da će taj brak naterati mog menadžera da me napusti, agenta da mi se zahvali na saradnji, i sve moguće režisere da me stave na crnu listu“, rekao je glumac.

Ja sam svoju karijeru upucao u glavu, zbog ljubavi. Izgubio sam zbog nje prijatelje i porodicu. Odjednom smo se Kortni i ja našli na Titaniku, i jedini smo odbijali da napustimo brod“, ispričao je glumac.

„Dobijali smo pretnje smrću. Dobijali smo gomilu ‘hejterskih’ pisama. Nazivali su nas raznim imenima, mene je štampa predstavila kao manijaka. A sve vreme smo mislili – volimo se, izdržaćemo sve“.

Kada su presušile pare, Kortni i Dag su se okrenuli lažima i manipulaciji. Izmislili su trudnoću, a zatim i spontani pobačaj, i naplaćivali intervjue u kojima su opisivali ta iskustva, kroz koja nisu ni prošli.

„Sramota me je. Da, to nije bilo moralno. Bilo je užasno prema ljudima koji su kroz taj pakao zaista prošli. Kortni je to smislila, a ja sam pristao. Ne želim da je krivim, ali jeste bila njena ideja. Mislila je da ćemo tako dobiti novac za intervjue, možda za neki rijaliti… Osećao sam se užasno što su nam svi slali poruke podrške, pisali nam svoja iskustva, bodrili nas da prebrodimo nešto što nismo ni doživeli.“

„Ne žalim zbog tog braka. Ne verujem u život ispunjen žaljenjem zbog nečega. Svaki naš izbor napravljen je s nekim razlogom. Da li bih voleo da sam neke stvari uradio drugačije? Da, ali brak sa Kortni nije među njima. To je bilo divno, gorko-slatko putovanje“, rekao je on.

(Mondo.rs)