Isplivao cenovnik srpske starlete – Za noć i preko hiljadu EVRA!

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon, koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe u Republiku Srpsku sa još tri devojke, vodeći ih na masovne orgije sa 26 muškaraca, odavno je poznata u krugovima takozvane „turbo prostitucije“, piše na sajtu ALO.rs

Turbo prostitucija – za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće sume, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća – podrazumeva balkansku kombinaciju starleta i zvezdica „u pokušaju“, eksponiranih po tabloidima i rijaliti TV sadržajima, sa mušterijama u vidu novokomponovanih bogataša i likova sa one strane zakona, koji vole da eksponiraju svoju novostečenu moć i imetak, ali i da se hvale „trofejima“.

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cenovniku, a za stalne mušterije daje i popust.

Kako mediji saznaju od upućenih u ovaj ilegalni biznis, Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500. To je osnovni cenovnik koji se menja u odnosu na to da li je posao van granica Srbije, da li u njemu učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalne mušterije i koliko su „zahtevne“.

– Na primer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2.250 evra za celu nedelju, ali zahteva smeštaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona – kaže izvor za medije koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor dalje objašnjava da je Tijana Ajfon „galantna“ prema stalnim mušetrijama, ali da se istovremeno „ugrađuje“ u tarife drugih devojaka koje dobiju posao na njenu preporuku.

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

– Stalnim mušterijama u Beogradu često da popust, nekada i prepolovi cenu, ali kada organizuje druge devojke ume da se ugradi u njihovu tarifu, a svoju tada povećava zbog grupnih odnosa. U torbi nosi s**sualna pomagala, a te dodatne „igrice“ naplati i duplo, čak i do 1.000 evra za noć ako su mušterije maštovitije – objašnjava sagovornik „Blica“.

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Izvor: ALO.rs