„IMA LI POVREĐENIH?!“ – Lokalnog pijanca udardio autobus

SHARE
autobus
izvor fotografije autobusi org

U selu Laćarak kraj Sremske Mitrovice desio se događaj koji se prepričava već treći dan za redom. Lokalni pijanac popularni čika Mile doživeo je pravu neprijatnost kada se uveče vraćao kući biciklom od prijatelja.

Čika Mile je kako sam kaže bio na mobi, cepao je drva ceo dan, trošio dosta energije i tečnosti koju je pokušavao da nadoknadi unosom što veće količine rakije domaće proizvodnje. Nakon uspešno obavljenog posla, pri povratku kući dve ulice pre njegove dok je krivudao biciklom zadnjim krajem ga je zakačio gradski autobus „harmonika“. To je dobro protreslo ceo autobus a sam Mile je pao pored puta. Prošao je bez većih posledica,
malo ugruvan otresao je sa sebe prašinu i vidno zabrinut utrčao u „harmoniku“ koja se zaustavila nekoliko desetina metara dalje usled sudara..

Vozač je bio uplašen, putnici takođe, ali kada su videli čika Mileta i da je dobro, usledilo je olakšanje. Čika Mile je ušao u autobus, dobro pogledao svakog od putnika i upitao: „Je’l ima povređenih?“. Kada je video da je sve u redu otisao do najbliže do prodavnice da sabije jos koji „čokanjčić“ i dođe k sebi usled ove zaista neprijatne situacije.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim
likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to
je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: FB LaGalačke vesti