Igor Jurić ne želi još da iznosi informacije o političaru pedofilu zbog bezbednosti deteta

N1/Printscreen
Državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković insistirala je danas da Igor Jurić iznese dokaze i kaže ko je političar pedofil o kome je govorio, a on je odgovorio da će reći ako ga pozove tužilaštvo, ali da je bezbednost deteta u pitanju.

Ko god da ima saznanja da je bilo ko na bilo koji način zlostavljao dete mora slučaj da prijavi državnim organima, rekla je Popović Ivković u emisiji na tv Prva, ističući da „neko dete pati i trpi“.

Jurić je kao glavni razlog zbog koga ne želi da izađe sa informacijama naveo je da to dete posle onog što on kaže može da bude ubijeno, piše Tanjug.

Nisam ja ni sudija ni tužilac, ja radim svoj posao. Ako me tužilaštvo pozove, ja ću reći šta imam, neću detalje iznositi ovde. Samo želim da kažem da su institucije često zakazale„, rekao je Jurić tokom polemike.

Naveo je da dokaze prikuplja kao i do sada, uz pomoć ljudi koji mu pomažu, kao i da je informacije u javnost izneo jer je hteo da ohrabri porodicu i da ih time nije dodatno ugrozio.

Gospođa Biljana i ja smo se stalno čuli i nije bilo potrebe da izlazi u medije i postavlja jedno isto pitanje. Kad budem imao konkretne dokaze ja ću sa njima izaći, nemam nikakvih tajni„, rekao je Jurić.

 

Izvor: Tanjug/RTV