Humanitarno veče za sve Vojvođane i dobre ljude

SHARE

U subotu, 9. marta 2019. godine, u Svečanoj sali Restorana „Mrkšićevi salaši“ u Srpskom Itebeju, NURDOR i Humanitarna organizacija „Petrovgrad“ organizovali su humanitarno veče za sve Vojvođane i ljude dobre volje koji su kupovinom ulaznice pomogli u stvaranju boljih uslova za lečenje dece obolele od raka. 

 
U programu večeri učestvovao je tamburaški rokenrol bend „Banda drvena“ iz Novog Sada, Bora Otić koji je predstavio svoju novu knjigu, glumac Jovica Jašin i mnogi drugi. Organizovana je i degustacija vojvođanskih vina, a „Mrkšićevi salaši“ su se pobrinuti za delikatesnu večeru. Ovom prilkom, prikupljeno je 250.000 dinara namenjenih otvaranju nove roditeljske kuće u Beogradu. 
 
 
Podsetimo,
sličan događaj volonteri NURDOR-a iz Zrenjanina organizovali su 22.11.2018, u hotelu Vojvodina u Zrenjaninu, kada je prikupljeno preko million dinara za otvaranje nove roditeljske kuće u Beogradu. Novac je prikupljen kroz donacije koje su podrazumevale minimalnu uplatu u iznosu od 5,000.00 rsd po osobi za svečanu večeru, kao što je bio slučaj i ovog puta.
 
Za sve dodatne informacije: