Humanitarni turnir u basketu 3 na 3 „Igrajmo za Dečije selo“

SHARE

Humanitarni turnir u basketu održaće se u subotu, 01. juna 2019. godine, sa početkom u 11h.

Zahvaljujući organizaciji Međunarodne komore mladih Junior Chamber International (JCI Novi Sad), sa ciljem
prikupljanja sredstava za pružanje mogućnosti dodatne edukacije dece iz SOS Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ Sremska Kamenica.

JCI Novi Sad prepoznao je potrebe mlađe i starije dece Dečijeg sela za dodatnom edukacijom i uključivanjem u sportske aktivnosti, kako bismo im obezbedili lepšu i bolju budućnost.

U skladu sa pravilima i potrebama ove ustanove, prikupljena sredstva biće usmerena na pohađanje stručnih kurseva za decu, korisnih na njihovom putu ka osamostaljivanju, kao i na nabavku edukativnih igara i materijala za radionice koje se sprovode u okviru redovnog programa.

Cilj projekta je da se kroz druženje i sport animiraju društveno odgovorne kompanije i građani koji su u prilici da podrže ovu akciju i koji prepoznaju njen potencijal.

U nastavku teksta možete pronaći kratak opis naše organizacije i Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“. Projekat možete podržati učešćem Vašeg tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – uz participaciju u iznosu od 6.000 dinara.

Registraciju tima možete izvršiti putem linka. Prijave su otvorene do 27. maja.

Pored toga, zainteresovani mogu učestvovati i pojedinačno u takmičenju u brzom šutiranju trojki – uz participaciju u iznosu od 500 dinara po osobi. Prijave se vrše na mestu događaja.

Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete na turniru, a želeli biste da date svoj doprinos, možete uplatiti donaciju u visini kotizacije (6.000 dinara) ili prema Vašem izboru:

Primalac: JCI Novi Sad; Tekući račun: 340-0000000027416-35 (Erste banka a.d. Novi Sad)

Ulaz na turnir je besplatan. Od strane organizatora obezbeđeno je osveženje za učesnike i parking.

Vaša kompanija biće promovisana putem društvenih mreža, najavom voditelja na mestu događaja, kao i na sajtu JCI Novi Sad.

Nadamo se da ćete uvideti interes u davanju podrške našem radu i da ćemo uskoro sarađivati.