HRVAT U KOMI! Isplivali detalji premlaćivanja nesrećnog sportiste

Foto: FB Denis Tot
Oglas

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) u komi je posle zadobijenih povreda u noćnom klubu Privilege i nalazi se u skopskoj bolnici, gde su mu već stigli roditelji.

NJegov brat Boris, rukometni golman koji nastupa u Holandiji, potvrdio je strašan događaj za hrvatske medije, ali osim da mu je brat pretučen i da je u bolnici, ništa ne zna. U šoku je i čeka da mu roditelji jave više detalja.

Teško će se i saznati detalji ako je verovati neslužbenim informacijama koje se pojavljuju u javnosti.

– To se dogodilo u noćnom klubu Privilege, a snimci sa kamera su izbrisani. Neko zna što radi – kazala je osoba bliska događaju, a prenosi „Večernji.hr“.

Rođeni Đakovčanin igra za skopski Butel, a zastrašujući čin dogodio se u noći sa srede na četvrtak. Policija još uvek nema informacije koje bi podelila sa javnosti, a iz njegova su kluba potvrdili da je u teškom stanju te da je u bolnicu primljen u ranim jutarnjim satima.

– Ima brojne frakture i teške povrede, nastale nakon udaranja tupim predmetima, šakama i nogama po celom telu – rekli su iz Butela.

Policija u Makedoniji se još nije oglasila povodom ovog slučaja!
android aplikacija
Previous articleNove pretnje bombom u avionu Er Srbije – Avion bezbedno sleteo u Moskvu
Next articleŠEŠELJ SE POVLAČI?! – SRS će voditi novi predsednik! Vreme je da isto učine i ČANAK, ČEDA, TADIĆ, JEREMIĆ i ostala plejada…