HOTEL SIRMIUM – U ČETVRTAK PADA ODLUKA O NOVOM VLASNIKU?!

Foto: Facebook

Kako je već pisao portal mitrovica.info početkom sedmice, u četvrtak, 24. septembra, skupština društva “Sirmium Resort” koja je vlasnik mitrovačkog hotela “Sirmium”, odlučiće o eventualnoj prodaji ovog objekta u samom centru grada.

Pored ponude konzorcijuma tri fizička lica, Mirjane Miražić iz Mačvanske Mitrovice, Save Stevanovića iz Velikih Radinaca i Zorana Laketića iz Sremske Mitrovice, koji je dostavio ponudu u iznosu od 458 hiljada evra za kupovinu ovog hotela, saznajemo da je juče stigla još jedna ponuda o kojoj će se razmatrati na sednici Skupštine društva “Sirmium Resort”.

Reč je o ponudi kompanije “Imperial Agro” iz Sremske Mitrovice čiji je vlasnik Ljubica Milošević. Ova ponuda, sudeći po dokumentima do kojih smo došli u posed, iznosi 550 hiljada evra i za 52 hiljade evra je viša od ponude konzorcijuma tri fizička lica.

Foto 2 – ovde

Nezvanično saznaje mitrovica.info  da je reč o firmi iza koje stoji ugledna mitrovačka porodica koja se već više generacija bavi poljoprivredom i poseduje moćan kapital u vidu zemljišta i agro mašinerije.

U svakom slučaju, interesovanje za hotel “Sirmium” se, uoči sednice Skupštine društva povećava, tako da će i članovi društva “Sirmium Resort” imati nimalo lak posao pri donošenju prave odluke.

Izvor/autor: Mitrovica.info (M. Milivojević)