Horoskopski znak koji SLAMA SRCA i dovodi do LUDILA

Getty Images/Jake Gyllenhaal
Pojedini znakovi zodijaka su rođeni srcelomci. Oni bi vas radije udalji od sebe, na grub način odbacili i slomili srce samo kako ne biste imali priliku da ih povredite.

Neki horoskospki znaci misle da je ljubav igra, a pobednik je znak koji slomi srce druge osobe i ne okrene se.

On nema problem da vas emotivno uništi, a vrlo verovatno će uživati u tome da vas posmatra kako se lomite. Oporavak od ovakvih lomova može da traje i godinama, a uvek je bolje sprečiti nego lečiti, piše Telegraf.

Pazite se Strelca

Strelci su brutalno iskreni, zbog čega se smatraju najvećim srcelomcima u horoskopu, koji su sposobni na najgori način da povrede tuđa osećanja.

Oni će vam reći bez ikakve zadrške sve što osećaju, a neće se potruditi nimalo da „nafiluju“ priču. Dakle, očekujte da će vam sve kazati veoma direktno, ne trudeći se da sakriju nijedan detalj niti da vam olakšaju.

Njihova gruba priroda može da povredi druge ljude, posebno ako je reč o osetljivim ljudima. Kada Strelac sazna da njihov partner ne može da podnese njihovu ogromnu iskrenost, to će ga iznervirati i stvari u vezi se mogu odjednom preokrenuti.

Umesto da pokušaju da razreše stvari, osobe rođene u ovom horoskopsom znaku će samo poželeti da raskinu kako bi mogli nastaviti da govore sve što misle, bez straha da će ih neko sputavati u tome.

U njihovom svetu ništa nije stabilno. Strelčevi često iz dosade vole da povređuju. U jednom trenutku možete da ste mu sve na svetu, a već u sledećem da mu ne značite ništa!

Ovaj horoskopski znak obično tokom života ima mnogo ljubavnih veza, pa čak i previše partnera da bi u nekom trenutku shvatio koja osoba je od svih njih zaista i volela. Ako i shvati biće kasno.

Osim Strelca, na listi najvećih srcelomaca nalaze se Vodolije upravo zbog svoje nepredivljivosti koja može da ohladi partnera, kao i činjenice da nije spreman za kompromise.

Treće mesto zauzimaju Blizanci koji nisu posvećeni u vezi i prilično su neodlučni.

 

 

(K.M./Telegraf.rs)