HOROSKOP: Kako će PUN MESEC U VODOLIJI uticati na znakove?

Pixabay
Oglas
Pun Mesec u Vodoliji stiže u noći između petka i subota i donosi promene za svaki znak. Evo kako bi trebalo da se pripremite za njega u zavisnosti od datuma rođenja!

Ovan

Ovaj pun Mesec stiže u vašu 11. kuću, zaduženu za komunikaciju i saradnju. Obratite pažnju na bilo šta što ste planirali da završite, a za šta vam je neophodna pomoć drugih ljudi.

Bik

Bikovima pun Mesec ulazi u 10. kuću, vezanu za posao i uspeh, i narednih nedelja im donosi velike šanse za novi posao. Bikovi, sada zablistajte, ne stidite se da ikome glasno kažete koliko ste super, i čekajte da vam nove prilike padnu u krilo!

Blizanci

Za Blizance je pun Mesec u 9. kući i zvezde kažu da bi trebalo da preduzmu rizike. Sada je vaša šansa da „pucate“ ka zvezdama, što znači da su hrabrost i samopouzdanje obavezni u narednim nedeljama!

Rak

Pun Mesec u Vodoliji ulazi u 8. kuću Rakova, i najviše će im uticati na ljubav. Osećaćate se senzualno, zavodljivo, raspoloženo za nova upoznavanja i avanture. Čak i Rakovi koji su u dugim vezama osetiće novu strast.

Lav

Ljubav je glavna teritorija gde ćete osetiti dejstvo punog Meseca, koji ulazi u vašu 7. kuću. Flertujte, budite otvoreni, prihvatite poziv za viđanje, a ako ste već u vezi, pronađite nove zabavne stvari koje zajedno možete da radite. Budite spremni za otvaranje uzbudljivih novih poglavlja u ljubavi!

Devica

Pun Mesec je u 6. kući vezanoj za telo i duh, i sada je trenutak da procenite šta vam „štima“, a šta ne. Postavite sebi ciljeve, dve ili tri stvari koje želite da ostvarite da biste se osećali bolje. Zvezde kažu da je sada trenutak i da ostavite neku lošu naviku ako je imate.

Vaga

U 5. kući, romantičnoj i ekspresivnoj, pun Mesec vam aktivira želju za intimnošću. Bićete neodoljivi partneru ili novoj simpatiji, iskoristite to maksimalno i uživajte!

Škorpija

Pun Mesec za vas ulazi u 4. kuću, vezanu za dom i porodicu. Trebalo bi da se pozabavite rešavanjem stvari u porodici, bilo da su to neki zategnuti odnosi, ili jednostavne stvari kao što su popravke ili nabavka novih uređaja. Dajte prioritet porodičnom životu i osnaživanju tih odnosa sve do kraja avgusta.

Strelac

Pun Mesec je u vašoj 3. kući, koja utiče na komunikaciju i zajedništvo. Enegija ovog nebeskog događaja ojačaće vaša prijateljstva, a možda i novu romansu ukoliko ste na pragu da je započnete. Važno je samo da budete promišljeni i ne srljate.

Jarac

Za vas će pun Mesec biti u 2. kući, području uspeha i novca, i isplatiće vam se svaki poduhvat kog se prihvatite. Iskoristite ponude i popuste, porazgovarajte s nadređenima o povišici, naredne četiri nedelje su idealne za dobitak.

Vodolija

Ovo je najmoćniji period za Vodolije, zbog čak dva puna Meseca u vašem znaku koja će se dogoditi u okviru četiri nedelje. Sada je trenutak da preispitate sve, od ljubavi do posla, i utvrdite gde bi trebalo da napravite velike promene. Samo hrabro, vodite se jednako srcem i razumom i lepe stvari biće na vašem putu.

Ribe

Ovaj pun Mesec stiže u vašu 12. kuću, koja vlada predajom i odustajanjem. Ne očajavajte, Ribe, to samo znači da ćete morati da se odreknete nečega za šta u dubini duše znate da vam ne odgovara. Potražite pomoć prijatelja ili partnera ako se budete osećali previše emotivno, i zapamtite, proći će i ovaj pun Mesec i opet ćete biti super!

(MONDO)

Previous articleNervoza pred OI: Novak Đoković lomio rekete na treningu
Next articleUhapšen ratni zločinac Pero Vincetić!