Horor priča u Zaječaru: Srednjoškolci ucenjivali drugarice za seks

Hapšenje
Hapšenje/Vojvodina Info

Zaječarska policija uhapsila trojicu dečaka od 16, 15 i 14 godina zbog više krivičnih dela.

Policija Zaječara podnela je krivične prijave protiv trojice dečaka starosti 16, 15 i 14 godina iz tog grada, zbog sumnje da su ucenjivali i seksualno iskorišćavali dve devojčice od 13 i 15 godina sa kojima idu u istu školu!

Šesnaestogodišnjak je od ovih devojaka zatražio da mu putem društvenih mreža pošalju svoje fotografije na kojima su obnažene – navode „Večernje Novosti“. Da bi posle izvesnog vremena, njih dve to i učinile.

Nakon toga ovaj maloletnik je počeo da im preti da će njihove fotografije objaviti na svim društvenim mrežama – prenose „Večerenje Novosti“. A kako on to ne bi uradio, tražio im je „nešto“ zauzvrat. Tada im je dečak kazao da moraju da imaju seksualni odnos sa njim. U protivnom, zapretio im je da će njihove fotografije videti svi – počevši od drugova u školi, nastavnika pa do njihovih roditelja.

Kako saznajemo, devojčica stara 13 godina je, u strahu, pristala i imala seksualni odnos sa najstarijim dečakom. Njena dve godine starija drugarica je sa maloletnikom od 16 godina, u zamenu da ne objavi fotografije, imala oralni seks.

Horor se i dalje nastavlja

Najstariji dečak u „priču“ je uveo i svoja dva druga starosti 14 i 15 godina. Ucenjivanje se nastavilo, a devojčice su pretnje počele da dobijaju i od druge dvojice dečaka i to na društvenim mrežama, ali i telefonski.

Devojčica stara 15 godina je, nakon toga, imala oralni seks i sa druga dva dečaka, ali ni posle toga ucene i zastrašivanje nisu prestajali.

Da se nešto čudno dešava sa njegovim detetom, primetio je otac jedne od devojčica.

Otac jedne maloletnice je uzeo mobilni telefon svoje ćerke i u njemu pronašao poruke od kojih mu je bukvalno pozlilo. Supruga ga je jedva sprečila da ne ode i sam presudi maloletnicima. Nakon toga, on je odneo telefon u policiju, posle čega je klupko počelo da se odmotava. – prenose „Večerenje Novosti“

Devojčice su u prisustvu roditelja dovedene u policiju, gde su pred inspektorima opisale zlostavljanja kroz koja su prolazile.

– Policija je odmah reagovala i privela maloletnike. Njima su oduzeti mobilni telefoni i poslati na veštačenje.

Kazna 10 godina?

Maloletnici se terete za krivično delo silovanje u sticaju sa pribavljanjem i posedovanjem pornografskog materijala i iskorišćavanjem maloletnica u te svrhe. – Da su u pitanju punoletne osobe, kazne za ovo delo bi bile drakonske i najmanje sa čim bi prošli je 10 godina zatvora – dodaje naš izvor. – Međutim, s obzirom na to da se radi o maloletnicima, ukoliko budu osuđeni biće im izrečena blaža kazna koju bi izdržavali u vaspitno-popravnom domu.

Izvor: Novosti.rs