Holivudski glumac se zaljubio u beogradsku hostesu

SHARE
Džoni dep
Džoni Dep, Money Inc

Holivudski glumac Džoni Dep već danima snima film u Beogradu, a pored strogih pravila kada je reč o njegovoj privatnosti, ona su zaobišla jednu beogradsku hostesu.

Naime, glumac je eksplicitno naglasio da nikome ne bude dozvoljen pristup njegovom hotelu, a izgleda da to nije važilo za ovu mladu damu.

Резултат слика за džoni dep u beogradu

Kako piše Blic.rs, on se tokom boravka u Beogradu zagledao u jednu plavokosu hostesu sa kojom se upustio u simpatično dopisivanje.

Izvor iz hotela kaže: “Džoni je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Depp uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom.

Kako stvari stoje Džoni se u pauzama snimanja intenzivno dopisivao sa hostesom i javljao joj kada se vraća u hotel sa snimanja.

Izvor dodaje i da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka, među kojima su i domaće pevačice, ali da ga je hostesa najviše zainteresovala.