Grad Sremska Mitrovica časti maturante! Besplatne maturske večeri u Hotelu „Srem“

Oglas

Za 450 maturanata mitrovačkih srednjih škola Grad Sremska Mitrovica organizovao je besplatne maturske svečanosti u Hotelu „Srem“.

-Prošle godine zbog epidemije COVID-19 čitava jedna generacija maturanata ostala je uskraćena za proslavu maturskih večeri. Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju i činjenicu da je preko polovine Mitrovčana revakcinisano, Grad Sremska Mitrovica doneo je odluku da dozvoli organizovanje maturskih večeri

. I ne samo to – ove godine preuzeli smo kompletnu finansijsku i organizacionu odgovornost, za maturante proslava je besplatna, na njima je samo da se dobro provedu!- u ime grada poručio je Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice.

Za šest mitrovačkih srednjih škola i ukupno 450 maturanata maturske večeri organizuju se u letnjoj bašti Hotela „Srem“ u Sremskoj Mitrovici u organizaciji Gradske uprave za obrazovanje i Gradske uprave za kulturu i sport.

Do sada maturu su proslavile Srednja škola „Nikola Tesla“, „Mitrovačka gimnazija“, „Muzička
škola“Petar Krančević“, Ekonomska škola „9.maj“, večeras slave maturanti Medicinske škole „Draginja Nikšić“, a u ponedeljak maturanti Hemijsko-šumarske i tehnološke škole.

 

 

Autor: Vojvodina Info (Narcisa Božić)

Previous articleU moru kod Korčule pronađeno naselje staro 6.500 godina
Next articleDanas su letnje Duhovske zadušnice