Goga Sekulić: Da nam se obustavi plaćanje struje, vode i infostana

Instagram/Printscreen
Pevačica Goga Sekulić kao i mnogi pevači našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa,

Pevačici je onemogućeno da nastupa, te je, kako kaže, našla „rešenje“ za svoj problem i problem svojih kolega.

– Najbolje je dok ne počnemo da radimo da nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, pa kad krenemo da radimo onda da nastavimo – rekla je Goga u emisiji „Exkluziv“, koja skoro godinu dana nije nastupala i nema primanja.

Podsetimo, i mnoge kolege Goge Sekulić priznale su da se suočavaju sa finansijskim problemima, a o tome je javno govorila pevačica Mina Kostić.

/- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?! – rekla je za „Star“ ranije pevačica.

– Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše – dodala je.

 

(Telegraf)