Glumica iz poznatog horora nađena mrtva u svom stanu

Pixabay

Četrdesetogodišnja japanska glumica Juko Takeuči nađena je mrtva u svom stanu u Tokiju.

Policija je počela istragu, a prema pisanju medija, ova nagrađivana glumica, majka dvoje dece, najverovatnije je izvršila samoubistvo.

Telo glumice je našao njen suprug, takođe glumac Taiki Nakabajaši, a lekari u bolnici su mogli samo da konstatuju njenu smrt, prenosi Bi-Bi-Si.

Takeuči je bila poznata glumica u Japanu, a najviše su je znali po ulozi u čuvenom japanskom horor filmu “ Ring “ iz 1998. godine. Svetsku popularnost stekla je 2018. igrajući u seriji „Mis Šerlok“ u produkciji HBO .

ринг, 1998, 5
Илустрација: youtubescreenshot

Iako još nije zvanično potvrđeno da je glumica sebi oduzela život, ovo je još jedan od mnogobrojnih slučajeva samoubistava poznatih, talentovanih ljudi u Japanu.

Početkom ovog meseca samoubistvo je izvršila poznata japanska glumica Sei Ašina, a u julu glumac Haruma Miura i rvačka zvezda Hana Kimura u maju, navodi Bi-Bi-Si.

Japan ima jednu od najviših stopa samoubistava na svetu, iako najnoviji podaci pokazuju da je u opadanju broj onih koji oduzimaju sebi život od kada su uvedene preventivne mere 2015. godine, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

 

(Tanjug/RTV-magazin)