Fudbaler Vojvodine lucidnim penalom presudio Partizanu, a ugovor je potpisao u ZATVORU!

Miodrag Gemović foto: FK Vojvodina
Oglas

Miogdrag Gemović fudbaler Vojvodine koji je Mačvi dao senzacionalan gol sa bele tačke na isti način je presudio i Partizanu u finalu Kupa Srbije.

U uzbudljivom finalu protiv Partizana, on je takođe preuzeo odgovornost i šutnuo penal kao i protiv Mačve. Stao je pred Vladimira Stojkovića i kako bi se reklo, samo „bocnuo“ loptu. Lopta je ušla u mrežu, Voša je osvojila Kup, a Gemović je postao „heroj iz senke“ novosadskog kluba.

U jednom intervjuju Gemović je otkrio detalje iz svoje prošlosti

Prošlog leta je potpisao ugovor sa Vojvodinom u krajnje neobičnoj sredini – u zatvoru!

Gemović (25) je prošle godine odslužio dva meseca iza rešetaka zbog tuče iz mladosti.

„Došao je kod mene u posetu sekretar kluba sa dokumentacijom i potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i na, najblaže rečeno, neobičnom mestu – u zatvoru“, rekao je on o tim okolnostima.

Gemović je rekao da je platio skupu cenu za sukob u mladosti, u kojem je jednom momku slomio vilicu. Zbog toga je bio tužen za 10.000 evra, pa su se sudili četiri godine i na kraju je osuđen na kaznu zatvora u Bogosavi.

„Nije mi bilo lako, ali izdržao sam nekako. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika. Svakakvih likova je tu bilo, počev od onih koji su izdržavali kaznu za ubistvo, pa nadalje. U jednom trenutku delio sam sobu sa trojicom ubica“, rekao je Gemović prošle zime u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Ispostavilo se da je nedelju dana posle izlaska iz zatvora odigrao utakmicu za Vojvodinu protiv Mačve (svog bivšeg kluba) i bio strelac. O boravku u zatvoru mu nije neprijatno da priča.

(Sportskizurnal,Mondo.rs)

Previous articleNEZVANIČNO SAZNAJEMO: Ukida se noćni prevoz!
Next articleFejsbuk otkriva od čega bolujemo?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here