(FOTO SA LICA MESTA) Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca

Na obilaznici oko Beograda, 3 km od petlje Surcin prema auto-putu Milos Veliki kod izlaza za Obrenovac dogodila se teska sabracajna nesreca u kojoj su ucestvovali teretno vozilo i automobilm svajcarskih tablica , poginula je jedna osoba, dve su povredjene. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras se kod Obrenovca desila teška saobraćajana nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, saznaje Telegraf.rs.

Nesreća se, kako su nam potvrdili iz MUP-a, desila oko 19 časova na novoj obilaznici od Surčina prema auto-putu Miloš Veliki kod kod izlaza za Obrenovac.

Sudarili su se putničko i teretno vozilo, a u sudaru je poginula jedna osoba, dok su dve povređene.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Na obilaznici oko Beograda, 3 km od petlje Surcin prema auto-putu Milos Veliki kod izlaza za Obrenovac dogodila se teska sabracajna nesreca u kojoj su ucestvovali teretno vozilo i automobilm svajcarskih tablica , poginula je jedna osoba, dve su povredjene. 

.Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Na mesto nesreće pored policije upućene su službe Hitne pomoći i vatrogasci, a kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, u toku je spasavanje dva povređena putnika.

Jedno povređeno je iz teretnog, drugo iz putničkog vozila. Vatrogasci ih izvlače iz olupina, a detalji o stepenu njihovih povreda i dalje su nepoznati.

Prema našim informacijama, u nesreći su učestvovali stranci, turski državljani.

(B. P./Telegraf.rs)