(FOTO) DETALJI UBISTVA NA NOVOM NASELJU: Mafijaška osveta ili nešto drugo?

SHARE
ubistvo Markuša
Ilustracija

Željko Bulatović(1965) koji je ubijen sinoć u Ulici Braće Dronjak na Novom naselju otac je Aleksandra Bulatovića koji je javnosti postao poznat nakon ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu.

adsteam seo i izrada web sajta

Lazarević je ubijen u sačekuši oktobra 2016. godine dok je upravljao svojim Golfom 7, a na njega su 24 metka iz Kalašnjikova ispalili Aleksandar Bulatović i Saša Vidović koji su ga presreli BMW-om X5 koji je nakon dela zapaljen.

Bulatović i Vidović su kao i Lazarević bili pripadnici ozloglašenih auto mafija, a Lazarević je pored toga držao i svadbeni salon sa ocem.

Ubijeni Miroslav Lazarević iz Istočnog Sarajeva je u oktobru 2009. godine osuđen je na tri meseca zatvora i novčanu kaznu od 5.000 maraka jer je kao član automafije od Vilima Karlovića iznudio 2.000 evra za vraćanje “Mercedesa”, vlasništvo Ministarstva odbrane BiH.

Miroslavov otac Stjepan Braco Lazarević, takođe je pripadnik automafije iz Istočnog Sarajeva a hapšen je i zbog trgovine narkoticima. Za vreme suđenja Bulatoviću i Vidoviću navodno je slao pretnje advokatima.

Inače Aleksandar Bulatović je osuđen na 19, a Saša Vidović na 20 godina zbog ubistva Miroslava Lazarevića, ali je juče samo nekoliko sati pre likvidacije Željka Bulatovića bilo ponovoljeno suđenje Željkovom sinu Aleksandru i pročitane su završne reči.

Kod ubijenog Željka je inače pronađena veća količina novca i pasoš, a kada je likvidiran navodno se vraćao iz prodavnice. Pogođen je u glavu i ruku i podlegao je povredama na licu mesta. Nakon ubista grad je bio u blokadi. Ubica je navodno sninljen nadzornim kamerama.

FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA POGLEDAJTE OVDE

Motiv za ubistvo mogao bi biti opomena ili osveta o čemu spekulišu mediji u regionu.

Izvor: Nsuživo.rs

adsteam seo i izrada web sajta