FK Vojvodina, kriza na pomolu, trener Ilija Stolica planira razgovore sa upravom…

J.Garić
Oglas

foto:Beta/Dragan Gojić/Ev

Jedno neprijatno iznenađenje je zamenilo drugo. Eliminacija iz četrvrt fina Kupa bila je šok za navijače Vojvodine, a loš rezltat koji je usledio na stadionu Karađorđe ostavio je dubok ožiljak u srcima istih.

Zemunci su kao parna lokomotiva protutnjali kroz ovo gostovanje, rezultat od 0:3 govori sam za sebe. Sada su za Vojvodinu sve karte jos otvorene, nema sigurnog prolaza u plej–off.

Oči navijača, uprave a i medija posle meča bile su okrenute ka treneru Vojvodine Iliji Stolici, reakcija se očekivala i još se iščekuje.

foto:http://www.fkvojvodina.rs

Prva reakcija je usledila samo kratko u formi najave razgovora sa upravom kluba. Uz napomenu da je možda do tog razgovora trebalo doći i ranije, ali sad je prilika.

“Zemunu čestitam na zasluženoj pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva. Sve ono što se dešavalo na prethodnoj utakmici u Kupu preneli smo i na ovaj meč, a ekipa nije dobro odreagovala na pritisak koji se, po mom mišljenju, bespotrebno pojavio.

Razgovarao sam sa momcima i na poluvremenu i posle utakmice i znam da su želeli da daju sve od sebe, iako se to ne vidi kroz rezultat na terenu. U predstojećoj pauzi ćemo razgovarati i sa klubom, jer nije dobro ukoliko nema podrške svih ka nekom konačnom cilju koji smo zacrtali.

Taj put nije jednostavan, ovo su teški trenuci, ali najlakše je prekinuti sve, pokupiti se i otići. To nije manir pravih sportista, iako su do sada postojali trenuci kada je to možda trebalo da se uradi.

Ako je ovako nešto već moralo da se desi, onda je dobro što se to desilo sada pred pauzu, pošto ćemo imati dovoljno vremena da sredimo neke stvari, a i da popričam sa ljudima iz kluba i vidim u kom pravcu ćemo dalje ići“, istakao je Stolica, s prenosi klupski sajt.

Vojvodina je i dalje na tabeli na osmom mestu i ima 40 bodova, a Mladost je imala priliku da joj se primakne na tri boda zaostatka da je kojim slučajem pobedila Napredak u Kruševcu.

Previous articlePreliminarni rezultati: Vladimir Putin ponovo izabran za ruskog predsednika
Next articleKraljevska akademija iz Haga predstavlja projekte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here