Fejsbuk uvodi novu aplikaciju „lajk za lajk“

SHARE
FB LaGalačke vesti
Foto: Time Magazin
vojvodinainfo

Fejsbuk uvodi novu aplikaciju „lajk za lajk“

Inovacijama nikad kraja. U najkraćim crtama opis onoga što je tema današnjeg članka. Programeri društvene mreže “facebook” su kreirali novu aplikaciju. Njen naziv je “Like for like”. Aplikacija će moći da se skine već od ponedeljka.
Kako ona radi?

Uključenjem ove aplikacije svi kojima njen korisnik lajkuje bilo šta na profilu, stranici, lažnom profilu će automatski lajkovati njegovu poslednju objavu. Takođe će se uvesti tri nove opcije lajkova. Prvi je „iskreni lajk“ kojim se lajkuje kada ti se nešto stvarno sviđa i on ostaje plave boje. Drugi je „jedan za jedan“ kada neko tebi lajkuje kako se to popularno kaže post, pa da i ti njemu uzvratiš. On će biti specifičan po tome što će biti zelene boje. Treći lajk koji se uvodi je tzv. „muvački lajk“.

Predstavlja pravu inovaciju. Pomoću njega će prema rečima programera biti olakšano udvaranje korisniku tog drugog profila. “Muvački lajk” će se stavljati kada ti se neko zaista dopada a nemaš petlju da toj osobi priđeš. Taj lajk će biti crvene boje.

Ovo su samo prve u nizu inovacija koje nas očekuju na društvenim mrežama. Ekipa “LaGalačkih vesti” će pratiti stanje i na vreme izveštavati o promenama.
p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.

Izvor: FB LaGalačke vesti

vojvodinainfo